Quotes:

"Een flyer voor een gratis stoelmassage als proef (al een paar jaar geleden) heeft geleid tot een wekelijks terugkerend ritueel. Tijdens de massage blijkt bijna altijd hoe er ongemerkt spierspanning is opgebouwd. Deze wekelijkse behandeling voorkomt dat er klachten ontstaan. Daarnaast is het ook gewoon lekker! Ik kan het dus van harte aanbevelen."

Karen van Vliet
Bureau van Vliet, Amsterdam


"Ik ben zo fortuinlijk om elke week een stoelmassage van OptimaForma te mogen ontvangen. En dat is heerlijk! De massage vormt een belangrijk moment van ontspanning en aandacht voor mijn lijf tijdens mijn drukke werkweek. Marco van OptimaForma heeft een hele fijne routine en heeft daarnaast ook altijd persoonlijke aandacht voor eventuele klachten. Ik heb vaak een stramme nek en rechterschouder en ik merk dat de massages ervoor zorgen dat ik minder last heb van mijn ‘pijntjes’. Ook geeft Marco mij vaak tips voor oefeningen die ik gedurende mijn werkdag kan doen om soepeler te blijven. Ik kan het echt iedereen aanraden om de masseurs van OptimaForma in te huren. De investering levert een wekelijks persoonlijk ‘verwen-moment’ op, daar wordt toch iedereen blij van?!"

Hester Nagel
More Balls Than Most BV, Amsterdam


"Iedere twee weken zit ik bij Margo van OptimaForma op de massagestoel, voor mij vaste prik. Haar massages zorgen voor verlichting van mijn klachten en een rustmoment op de dag. Ook geeft Margo waardevolle tips om klachten te voorkomen. Door haar professionaliteit en goede aanpak ben ik een tevreden en trouwe klant."

Dianne Schaafsma
Amsterdam


"Al bijna 2 jaar ontvang ik geregeld een goede OptimaForma stoelmassage van Margo. Margo doorziet “pijntjes” meteen, is betrouwbaar en komt haar afspraken steeds na. De massages zelf zijn zowel “helend” als ontspannend. Ik kan het dan ook aan iedereen aanraden om een keer bij Margo in de stoel plaats te nemen!"

Friederike van der Jagt
Amsterdam


"Marco has been our in-house masseur for more than 5 years, taking care of all our employees. We would not have been so fit and able to perform without him. Big recommendation for employee satisfaction."

Benjamin Pommerantz,
CEO Pocket Media BV, Amsterdam

BEDRIJFSMASSAGE

Bij veel bedrijven is de regelmatige komst van een stoelmasseur op de werkplek al volledig normaal. Hij of zij kan een oplossing bieden voor gezondheidsproblemen als RSI/CANS klachten, hoofdpijn en stress. Het gebruik van de stoelmasseur heeft een positieve invloed op deze werkgerelateerde klachten en kan het ziekteverzuim helpen verminderen. Deze kostenbesparende investering in human capital oogst grote waardering en is bovendien volledig fiscaal aftrekbaar.

Via drukpunttechnieken worden in een speciale stoel hoofd, nek, schouders, armen en handen door de kleding heen gemasseerd. De stoelmassage duurt slechts 20 minuten per persoon en kan op elke locatie of werkplek gegeven worden; ook op uw bedrijf of evenement.

Wij maken graag een afspraak voor een proefmassage en een vrijblijvende offerte.